Choice Coaching & Counselling

Inspiration.

Motivation.

Stimulation.

Teamcoaching

Naast individuele coach en counsellor werk ik ook als teamcoach. Dit houdt in dat ik een team coach bij zijn ontwikkeling en bij het bereiken van meer zelfstandigheid. Verschillende persoonlijkheden en motivaties op de werkvloer kunnen bepaalde uitdagingen met zich meebrengen. Soms kan dit zelfs zorgen voor belemmering in het bereiken van volledig potentieel van zowel werknemers als managers. Als teamcoach ondersteun ik jou en jouw team bij het ontdekken van jullie talenten en hoe jullie deze het beste in kunnen zetten. Daarnaast zorgt de training van een team voor meer draagvlak, een positieve(re) bedrijfscultuur en verbetert het onderlinge communicatie en samenwerking.


Choice Coaching en Counselling gebruikt de tools van UQcareer. Hiermee ontdekt het team de eigen intrinsieke motivatie, werkwaarden en teamrollen. Deelnemers ontvangen online een platform waarin zij in een oogopslag kunnen zien wat hun talenten, competenties en valkuilen zijn.

"Voor ons team waren we op zoek naar verdieping en meer zelfinzicht om te groeien. Deze kundige coach weet wat ze doet. Ze heeft het traject goed begeleid en heeft ons team naar een hoger niveau getild. Margreet is een warme enthousiaste persoonlijkheid waarbij je je snel vertrouwd en op je gemak voelt. De samenwerking heeft ons doel bereikt."


Naast de coaching van het team verzorg ik de workshop 'geweldloze communicatie'. Zeggen wat je echt wilt zeggen en tegelijkertijd luisteren naar wat de ander te zeggen heeft. Dat is de essentie van geweldloze communicatie. Een vaardigheid die gesprekken verbindend en ontwapenend maakt. Geweldloze communicatie is gebaseerd op mededogen, samenwerking en vertrouwen.


Workshop: "geweldloze communicatie"

Basistraining (1 dagdeel)


Blijf je binnen je team in discussies belanden en heeft iedereen veel woorden nodig om zijn punt te maken? Ben je op zoek naar communicatievaardigheden waardoor je effectief kunt bijdragen aan het succes van je team of organisatie? Geweldloze Communicatie helpt je verder. In deze basistraining ga je gelijk concreet aan de slag met de theorie en leer je je standpunten krachtig over te brengen en anderen te overtuigen. En dat terwijl je in verbinding blijft met jezelf én je collega’s. Na de basistraining pas je de kennis en vaardigheden met succes toe in jouw dagelijkse praktijk.


U kunt hiervoor een offerte opvragen via het contactformulier.