Choice Coaching & Counselling

Inspiration.

Motivation.

Stimulation.

Reviews

"Voor ons team waren we op zoek naar verdieping en meer zelfinzicht om te groeien. Deze kundige coach weet wat ze doet. Ze heeft het traject goed begeleid en heeft ons team naar een hoger niveau getild. Margreet is een warme enthousiaste persoonlijkheid waarbij je je snel vertrouwd en op je gemak voelt. De samenwerking heeft ons doel bereikt."


"Dankzij Margreet heb ik onwijs veel inzicht gekregen in wie ik ben als persoon, waar mijn intrinsieke motivatie ligt en wat mijn centrale drijfveren zijn. Dit heeft uiteindelijk doen besluiten om bij mijn huidige functie te blijven, maar wel het gesprek aan te gaan met mijn werkgever over mijn mogelijkheden. Ik ben weer helemaal gelukkig op mijn werk, heb meer energie en ben opnieuw gemotiveerd geraakt. Hier ben ik Margreet heel dankbaar voor."


"Margreet heeft mij begeleid als loopbaancoach in een loopbaantraject. Met haar empathisch vermogen, maar ook haar directheid kan zij zich goed inleven en situaties aanvoelen en tegelijkertijd de 'vinger op de zere plek leggen'. De sessies hebben mij veel inzicht gegeven in mijn persoonlijkheid en de werkomstandigheden die voor mij van groot belang zijn. Margreet is fijne coach die je vooral zelf tot inzicht wil laten komen!"


"Ik kwam in de praktijk bij Margreet Keus omdat er een periode in mijn leven was, waarin ik niet ‘lekker in mijn vel’ zat. Tijdens de gesprekken die ik met Margreet had, ging het na enige tijd weer een stuk beter met mij. Margreet is iemand die goed kan luisteren, je stimuleert om positief naar jezelf te kijken en er is aandacht voor emoties. Zoek je een coach die je helpt om vervelende zaken uit het verleden anders te interpreteren en hier beter mee om te gaan zodat je weer verder kunt, dan ben je bij Margreet aan het goede adres."


"Een aantal keer bij Margreet geweest om er meer achter te komen in welk soort baan, hoe & waar ik als persoon het best 'uit de verf'kom. Hier heeft Margreet mij op een positieve manier bij geholpenen gemotiveerd om daadwerkelijk stappen in die richting te zetten.Keus doet haar naam eer aan: maak een keus die bij je past!"


"Als je de 'keus' hebt om je te laten begeleiden? En je voelt daarbij 'greet-igheid'? Dan is Margreet Keus jouw counseller bij uitstek!"


"Margreet was mijn loopbaanontwikkelingscoach in een recent loopbaantraject. In maar enkele bijeenkomsten heb ik dankzij Margreet niet alleen veel over mezelf als persoon kunnen leren, maar ook waar mijn intrinsieke motivatie ligt en wat mijn centrale drijfveren zijn. Haar tips hebben me onwijs geholpen om in een mum van tijd erachter te komen wat voor een baan het best bij mij past!"