Sta Op en Schitter!

Christelijke Vrouwencoaching

"De kracht van nieuwe wegen inslaan: Opruimen van blokkades, Talenten ontdekken en Stappen zetten".

Choice Coaching & Counselling, is dé plek voor christelijke vrouwencoaching. Ben je op zoek naar manieren om jouw identiteit te ontdekken en blokkades in je leven op te heffen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze coaching richt zich specifiek op vrouwen en biedt begeleiding bij het omgaan met oa verdriet, spanning, stress, echtscheiding, narcisme en ontslag. We geloven in de kracht van christelijke coaching en gebruiken dit als leidraad om jou te ondersteunen in jouw persoonlijke leven naar groei en blijvende verandering. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen je volledige potentieel te bereiken.


Ga met God en Hij zal met je zijnJou nabij op al je wegenMet zijn raad en troost en zegenGa met God en Hij zal met je zijnBij gevaar, in bange tijdenOver jou zijn vleugels spreidenGa met God en Hij zal met je zijnBrainspotting

Een trauma is een herinnering aan een gebeurtenis die zo schokkend was, dat die als een blokkade werd opgeslagen in ons brein en zenuwstelsel. Dat maakt ons nadien kwetsbaarder en gevoeliger voor situaties die lijken op wat er ons toen overkomen is . Uiteindelijk kan dit leiden tot problemen in het omgaan met jezelf en met anderen.

Brainspotting is een behandeling die het mogelijk maakt om die schokkende ervaringen op zo’n manier te verwerken, dat de symptomen verminderen of zelfs verdwijnen.


www.choicecounselling.nl/brainspotting

Persoonlijke groei,

ontdek jouw Identiteit.

Iedere vrouw bezit eigenschappen die van waarde zijn. Het is belangrijk om te ontdekken wat je aan potentiele eigenschappen in huis hebt. Een deel van de vrouwen weet vaak wel wat ze bezit, maar weet ze om bepaalde redenen niet tot ontplooiing te brengen. Het is zinvol om na te gaan hoe het komt dat bepaalde schatten/talenten verborgen zijn gebleven.

Benut je unieke talenten, dit draagt bij aan een goed zelfbeeld en geeft zelfvertouwen.


Oa Voor vrouwen die een carriere switch overwegen of vastlopen in hun huidige functie.
Stop met Piekeren,

Gespreksgroepen

2 leeftijdsgroepen:

Vrouwen van 20 tot 35 jaar

Vrouwen van 35 tot 65 jaar.


Anders leren denken, zodat piekeren niet meer hoeft! Minder piekeren is een groepscursus waarin cursisten in vier bijeenkomsten leren hoe zij het piekeren achter zich kunnen laten. In de Werkmap vinden cursisten compacte informatie over piekeren en de technieken om het piekeren te stoppen, en duidelijke instructies over het uitvoeren van oefeningen thuis. Cursisten oefenen zich in technieken om het piekeren te stoppen en om niet-helpende gedachten over alledaagse gebeurtenissen te vervangen door meer helpende. Deze technieken zijn ontleend aan de veel toegepaste en bewezen effectieve interventies voor de preventie van depressie en angst.


*U kunt deze cursus aanvragen voor in uw kerkelijke gemeente.

*Bij voldoende aanmelding gaat de cursus door. Individuele training is mogelijk

Bijeenkomsten: 4

Kosten opvraagbaar


(tijdelijk is deze training niet leverbaar).unsplash