Choice Coaching & Counselling

Inspiration.

Motivation.

Stimulation.

Studie- en Loopbaancoaching

Het hele leven bestaat uit het maken van keuzes en dit kan soms heel lastig zijn. Misschien ben je bezig met een studie of begonnen aan een nieuwe baan en lijkt dit gaandeweg toch een verkeerde beslissing te zijn. Het vastlopen in je carrière kan verschillende oorzaken hebben. Wellicht heb je simpelweg de verkeerde keuze gemaakt, maar vaak zijn er onderliggende redenen waarom je vastloopt in je studie of baan. Om jou hierin te begeleiden maak ik gebruik van technieken waarmee ik jou als coach kan helpen jouw innerlijke drijfveren en identiteit te (her)ontdekken en in te zetten in je huidige baan of studie.


Choice Coaching en Counselling werkt oa met de tools van UQcareer. Met deze tools ontdek je jouw intrinsieke motivatie. De tools zijn inzetbaar voor verschillende toepassingen, zoals hervinden of ontdekken van identiteit (zelfvertrouwen) of hoogbegaafdheid. Je ontvangt online een platform waarin je in één oogopslag kunt zien wat je talenten, competenties en valkuilen zijn.

Motivatie Traject.


Binnen het voortgezet onderwijs heeft de Choice Coaching en Counselling praktijk het Motivatietraject ontwikkelt. Dit unieke traject zet de jongeren op een positieve manier in beweging en geeft ze inzicht in hun talenten en drijfveren. Door jongeren inzicht te geven in hun motivatiepatroon, krijgen ze handvatten om zelfstandig en gemotiveerd aan de slag te gaan en keuzes te maken die betrekking hebben op hun studie en toekomst.


Jongeren ontdekken tijdens dit traject:

- Talenten - Vaardigheden - Motivatie - Sterktes -Zelfvertrouwen - Potentieel -


"Zonder dat ik het doorhad, ben ik geworden wie ik ben" is een reactie van een deelnemer van 13 jaar die het Motivatietraject gevolgd heeft.


Het Motivatietraject is geschikt voor jongeren met diverse hulpvragen en in te zetten bij onderstaande thema's.

Meer informatie is aan te vragen via het contactformulier.

In dit traject is er aandacht voor blokkades en belemmeringen die ervaren worden tijdens de studie of in je werk. We ruimen deze op door brainspotting in te zetten, zodat het functioneren beter en de veerkracht hervonden wordt.