Choice Coaching & Counselling
Inspiration. Motivation. Stimulation.

Studie- en Loopbaancoaching

Het hele leven bestaat uit het maken van keuzes, en dit kan soms heel lastig zijn. Misschien ben je bezig met een studie of begonnen aan een nieuwe baan en lijkt dit gaandeweg toch een verkeerde beslissing te zijn. Het vastlopen in je carrière kan verschillende oorzaken hebben. Wellicht heb je simpelweg de verkeerde keuze gemaakt, maar vaak zijn er onderliggende redenen waarom je vastloopt in je studie of baan. Om jou hierin te begeleiden maak ik gebruik van technieken waarmee ik jou als coach kan helpen jouw innerlijke drijfveren en identiteit te (her)ontdekken en in te zetten in je huidige baan of studie.

In dit traject is er aandacht voor blokkades en belemmeringen die ervaren worden tijdens de studie of in je werk. We ruimen deze op zodat het functioneren beter wordt.

 

Choice Coaching en Counselling gebruikt de tools van UQcareer. Met deze tools ontdekt de cliënt zijn of haar intrinsieke motivatie. Deze tools zijn inzetbaar voor verschillende toepassingen, zoals hervinden of ontdekken van identiteit (zelfvertrouwen) of hoogbegaafdheid. Cliënten ontvangen online een platform waarin zij in één oogopslag kunnen zien wat hun talenten, competenties en valkuilen zijn. 


Intrinsieke motivatie is de motivatie die iedereen heeft en van binnenuit komt. Door het leven heen is deze motivatie ingezet om met plezier en voldoening dingen te doen..

Motivatie Traject.

Voor VO scholen heeft de Choice Coaching en Counselling praktijk het Motivatietraject ontwikkelt. Dit unieke traject zet de jongeren op een positieve manier in beweging en geeft ze inzicht in hun talenten en drijfveren. Door jongeren inzicht te geven in hun motivatiepatroon, krijgen ze handvatten om zelfstandig en gemotiveerd aan de slag te gaan en keuzes te maken die betrekking hebben op hun studie en toekomst.

Jongeren ontdekken tijdens dit traject:

- Talenten - Vaardigheden - Motivatie - Sterktes -Zelfvertrouwen - Potentieel -

"Zonder dat ik het doorhad, ben ik geworden wie ik ben" is een reactie van een deelnemer van 13 jaar die het Motivatietraject gevolgd heeft.

Het Motivatietraject is oa geschikt voor jongeren met diverse problematieken. Hierbij valt te denken aan:Meer informatie is aan te vragen via het contactformulier. 

 

 

 

E-mailen
Bellen
Info