Choice Coaching & Counselling
 

Cursus: van piekeren naar effectief handelen!

Iedereen piekert wel eens, daar is op zich niets mis mee. Een conflict op je werk, een doktersafspraak waar je tegenop ziet of een examen kunnen allemaal redenen zijn om te piekeren. 'Wat als...?' 'Stel dat...? Veel piekeren kan leiden tot lichamelijke en psychische klachten zoals hoofdpijn, slapeloosheid, verminderde eetlust, concentratieproblemen, angst, somberheid en werkstress. Bovendien kost piekeren veel tijd en energie. Wil je anders leren omgaan met je piekergedachten? Dan is deze cursus mogelijk interessant voor jou!

De cursus heeft als doel je eigen mogelijkheden te versterken en daarmee ernstigere problemen (bv burnout, overspannenheid en oververmoeidheid) te voorkomen.

START: vrijdagmorgen 1-2-2019 9.30-11.30 uur.

Je kunt voor meer informatie en aanmelding gebruik maken van het contactformulier. 

Prijs is inclusief, voorafgaand aan de cursus intakegesprek, 4 groeps-  (individuele) bijeenkomsten en terugkoppeling.

Data zullen bekend worden gemaakt via deze site, op de hoogte blijven? stuur een e-mail naar info@choicecounselling.nl .


In het kader van "Duurzame inzetbaarheid" kunnen werkgevers  deze cursus, io met CCC, binnen hun bedrijf of organisatie aanbieden.

Bedrijven en organisaties die werk maken van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van hun medewerkers, plukken daar vaak direct de vruchten van. Het zorgt voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit. Mensen zullen steeds langer doorwerken en de gemiddelde leeftijd op de werkvloer stijgt. 

Vraag hier naar de voorwaarden.