Choice Coaching & Counselling
werken aan persoonlijke ontwikkeling

Powerwalking-coaching

 
Tijdens de Power Walking-sessies is het doel dat je inzicht krijgt in patronen, belemmeringen, overtuigingen en emoties die je tegenkomt op de werkvloer of in privésituaties.


Met als resultaat dat je fysieke en emotionele hindernissen overwint en beter in je vel komt te zitten.

 

Buiten in de natuur, werken aan je zelfvertrouwen, conditie en een nieuwe leefstijl. Powerwalkend 'op zoek naar jouw stip op de horizon'.


In de natuur worden je zintuigen meer geprikkeld waardoor je meer lichamelijke ervaringen hebt terwijl je gedachten minder aanwezig zijn.
 
 Powerwalking is zeer geschikt voor mensen die herstellen van een burn-out, fitter willen worden, af willen vallen, oververmoeid en overspannen zijn.


Powerwalking is goed voor lichaam en geest. Onderzoek heeft aangetoond dat bewegen somberheid, depressieve klachten en spanningsklachten vermindert.

Voor werkgevers en werknemers:


Werknemers die fluitend naar hun werk gaan. Collega’s die weinig ziek zijn. Een goede sfeer op de werkvloer. Een aantrekkelijke werkgever zijn. Je werknemers zijn je grootste kapitaal.


Wat kan ingezet worden voor jouw als werknemer en werkgever?


* Herstel van vermoeidheidsklachten, burn-out en COVID19

* Vitale werknemers

* Motivatieproblemen

* Lunch-Hike

* Team Building

* Verminderen van werkstress


Techniek:


  • Loop rechtop en kijk recht vooruit naar de horizon (niet naar de grond)
  • Ontspan je schouders en duw ze iets naar achteren
  • Buig je armen licht in een hoek van 90 graden. Beweeg je armen van voren naar achteren, niet opzij. Hetzelfde geldt voor je heupen: beweeg ze van voren naar achteren. Als je gaat swingen van zij naar zij verspil je onnodige energie
  • Hoe sneller je met je armen zwaait, hoe harder je zult gaan lopen
  • Doe net alsof je over een rechte lijn loopt en vermijd de neiging om je stappen te verlengen.  Trek je knieën iets op tijdens het lopen.
  • Trek je buik in.
  • Zet af met je tenen en wikkel je voeten goed af.
  • Adem natuurlijk. Het is niet de bedoeling dat je te snel loopt en buiten adem raakt; je bent immers niet aan het hardlopen.


Gecertificeerd Powerwalking Trainer

 

E-mailen
Bellen
Info