Choice Coaching & Counselling
werken aan persoonlijke ontwikkeling

Over mij!


In 1999 overleed plotseling mijn broer op 35 jarige leeftijd. Het was een chaotische tijd voor zijn gezin en het gezin waarin hij is geboren. Ons leven stond op zijn kop. Ook het leven van mijn jonge nichtjes, zijn kinderen. De jaren daarna volgde ik hun verwerking en dat die van de omstanders.

Zo is mijn verhaal als counsellor en coach begonnen. Ik wilde meer weten wat er gebeurd, in deze extreem stressvolle situatie, met mensen. De studie Counselling en dan de specialisatie Schoolcounselling trok mijn aandacht. In deze HBO studie vond ik wat mijn interesseerde. Het gedrag van mensen onderzoeken en leren te doorgronden. Deze 3 jarige opleiding ben ik gaan volgen.

Mijn eindscriptie ging over Rouw bij jonge kinderen. Mijn interesse in trauma en het brein was geboren.


In januari 2006 opende ik mijn praktijk, waarin ik in de begin jaren kinderen in echtscheidingssituaties begeleidde, als KIEScoach. Hier werkte ik veelal als omgangsbegeleider.

Andere vraagstukken, zoals faalangst en leerproblemen bij het basisschool kind, meldden zich in de praktijk.

In 2014 ben jongeren en  jong-volwassenen gaan coachen bij hun loopbaan. De combinatie van mijn kennis en ervaring, de achtergrond van counselling, ben ik hier gaan inzetten. Moeilijkheden op de werkvloer of met de studie, kunnen achterliggende oorzaken hebben, deze te traceren met de cliënt en op te lossen geeft mij voldoening. Wat de praktijk uniek maakt is het brede integratieve aanbod, waar zowel lichaam en geest aandacht krijgen.


Ik richt mij bij de coaching van jongeren en jongvolwassenen op de cognitieve en/of sociaal-emotionele problematiek. Door middel van brainspotting en contextuele therapie.


Op de website kom je afbeeldingen tegen van fietsen, dit doe ik graag in mijn vrije tijd en ik vind het een mooie metafoor wat ik veel gebruik in mijn werk.


In mijn werkwijze wordt de veelzijdigheid van het vakgebied coaching op een praktische en prettige manier toegepast, waarbij aspecten als plezier, efficiëntie, creativiteit en goede resultaten op de voorgrond staan. Mijn cliënten geven dit aan mij terug dat ze deze vorm van coaching bijzonder waarderen.


Contactgegevens:

Margreet Keus

Coach, Counsellor en trainer 

Register (school)counsellor en UQcareer Adviseur en Motivation Leader (loopbaan- studiecoaching)

Gecertificeerd Brainspotting therapeut


info@choicecounselling.nl
06 48790245

 


E-mailen
Bellen
Info