Choice Coaching & Counselling
 

Tegenwoordig noemt bijna iedereen overspannen zijn automatisch een burn-out. Vroeger was iemand overspannen. Nu is iemand burn-out. Maar er is wel degelijk een groot verschil tussen overspannenheid, tijdelijk uit balans zijn en burn-out.

Een deel van de klachten en symptomen (zoals een sterk gevoel van onrust, concentratieverlies, slecht slapen, snel geïriteerd zijn) is vergelijkbaar maar vooral de ernst en de duur van de klachten verschilt sterk.

OVEREENKOMSTEN TUSSEN OVERSPANNENHEID EN BURN-OUT

Een deel van de klachten en symptomen (onrust, concentratieverlies, slapeloosheid) is vergelijkbaar maar de ernst van de klachten en de duur van de klachten verschilt. Het belangrijkste verschil is de mate van uitputting.

Een coach kan je helpen om fysiek in balans te komen en geeft je ook inzicht in de patronen en overtuigingen, die geleid hebben tot een burn-out en leert je welke overtuigingen en gedrag helpen om weer in balans te komen. 

Ik werk met een brede, integrale aanpak waarbij zowel de fysieke, mentale als emotionele klachten worden aangepakt.

Je kunt via het contactformulier een afspraak maken als je vragen hebt over de begeleiding die mogelijk is in de CCCpraktijk.Een burn-out treft niet alleen volwassenen.Goede schoolprestaties, een bijbaantje en een geweldig sociaal leven. De verwachtingen van de jeugd worden steeds hoger en leiden in veel gevallen tot spanningen en stress.

Hoe VO leerlingen prestatiedruk ervaren, dat ziet u hierIn de coaching die CCC aanbiedt, is in het hersteltraject de SIMA motivatieanalyse opgenomen. Meer informatie vind je onder deze knop!