Choice Coaching & Counselling
Inspiration. Motivation. Stimulation.

Brainspotting

Emotioneel of lichamelijk letsel kan zorgen voor pijn, verdriet, en een gevoel van machteloosheid. Deze traumatische gevoelens kunnen vastgehouden worden in het lichaam en in de geest, wat resulteert in blokkades. Brainspotten kan een hele effectieve en laagdrempelige manier zijn om deze trauma’s en blokkades te verwerken.

Brainspotting is een psychotherapeutische methode die zich richt op het verwerken van bewuste en onbewuste blokkades die ons dagelijks functioneren op een negatieve wijze beïnvloeden. Deze techniek is geschikt voor mensen van alle leeftijden. Daarnaast is het een behandeling die zich uitstekend laat integreren in - en combineren met diverse andere psychotherapeutische en lichamelijke behandelmethodes.

Ben je (top)sporter en zoek je een effectieve behandelmethode voor de mentale kant van je sportprestaties? Mijn ervaring is dat brainspotting goed past bij sportmensen. Dit komt door de lichaamsgerichte aanpak en de mogelijkheid om het mentale en fysieke aspect te integreren.

Wanneer brainspotting inzetten binnen de sport?

- Als je wilt omgaan met druk en verwachtingen. -Verlies van vorm, vertrouwen of plezier in de sport die je graag doet -Faalangst en onderpresteren (ook voor onderwijs) -Impact van blessures -Stress en overbelasting -Blokkades bij specifieke acties of bewegingen.

Brainspotting is geschikt voor mensen met angstaandoeningen, stress gerelateerde klachten, lichamelijke klachten, hechtingsproblematiek, verslavingen, ADHD, autistische aandoeningen, echtscheidingsverwerking, pestverleden, ontbreken van veerkracht, blokkades bij studie of in de loopbaan, etc.

 Wil je meer weten over Brainspotting dan kun je een bezoek brengen aan de website www.brainspotting.nl.

 

 

 

E-mailen
Bellen
Info