NIEUW

Individuele coaching met MotivatieKompas

Het doel is om met behulp van individuele coaching met MotivatieKompas een duidelijker inzicht te verkrijgen in wat jou van binnenuit motiveert. Om dan vervolgens een beroeps- of studierichting te vinden. Een beroeps of studierichting waarin je met plezier kan werken of studeren en je talenten maximaal kan ontplooien. Dit traject kan worden begeleid door een MotivatieKompas® Coach.

Meer informatie over dit traject via het contactformulier. of via  Stichting Emergo.

 

Agenda 

 

 

 

 

Op Puur vrouw -zijn dag 14 februari 2017 ben ik uitgenodigd om workshops te verzorgen.    

 

 

 

 

---------------

Omgaan met kostbare tijd! is de 1 daagse training van Precious Time.

Training kan op lokatie gegeven worden en is voor vrouwen en mannen die overbelasting van lichaam en geest willen voorkomen. Deze training raakt alle onderdelen aan waar mensen moeite mee kunnen hebben in hun leven en het daardoor niet goed georganiseerd krijgen in het leven en werk.

We combineren theorie en praktijk in een interactieve training in een warme, vriendelijke setting waarbij jij leert om jezelf serieus te nemen, efficiënt met je tijd om te gaan en je leven zo in te richten dat jij er tevreden mee bent. Dat doen we volgens de onderstaande thema’s',

Centrale thema's van deze training zijn Tijd, Identeit, Prioriteit en Kwaliteit.

Meer informatie op www.precioustime.nl

Logo van Precious Time.

 

___

Workshop Grenzen aangeven

Grenzen aangeven, het kan zo moeilijk zijn. Hoe dat komt en hoe geef je je grenzen aan? Choice Counselling verzorgt hierover interactieve workshops voor groepen, dit kan, uiteraard, ook individueel. Neem hier contact op met de praktijk voor meer informatie.

Foto (links)

Margreet Keus aan het werk tijdens de workshop "grenzen aangeven in tijden van rouw" bij de Puur Vrouw Zijndag voor borstkankerpatiënten.