Agenda 

 

 

 

 

Op Puur vrouw -zijn dag 14 februari 2017 ben ik uitgenodigd om workshops te verzorgen.   Waar deze workshops over gaan is nog niet bekend.                        

 

 

 

 

---------------

Omgaan met kostbare tijd! 10 januari en 21 maart 2017 is de 1 daagse training van Precious Time. Een dag voor vrouwen!

Voor vrouwen die beter met hun tijd willen omgaan, meer kwaliteit van leven

willen ervaren én die zichzelf met deze training willen verwennen om

overbelasting van lichaam en geest te voorkomen! 

Tijdens deze training geen trucjes, one-size-fits-all, maar persoonlijk contact in een warme, vriendelijke setting waarbij jij jezelf leert begrijpen en leert om te gaan met wat jou drijft en tegenhoudt.

Centrale thema's van deze training zijn Tijd, Identeit, Prioriteit en Kwaliteit.

Meer informatie op www.precioustime.nl

Logo van Precious Time.

__

Dinsdag 15 november as ben ik uitgenodigd om 2 workshops te geven bij de CNV dag voor OOPers uit het onderwijs. De workshops zullen gaan over "waarom nee zeggen zo moeilijk is"!___

OP NPO2 was ik op 4 maart te zien bij het programma Geloof en een hoop liefde. In mijn bijdrage  (aan het begin van de uitzending 1 1/2 minuut)sprak ik mij uit over mijn zorgen binnen de jeugdhulpverlening, de schrijnende verhalen die wij horen uit de zorgsector en ik hing de vlag uit voor het onderwijzend personeel! 

http://www.eo.nl/geloven/programma/geloof-en-een-hoop-liefde/aflevering-detail/aflevering/gouda-20160304t171011/

___

Workshop Grenzen aangeven

Grenzen aangeven, het kan zo moeilijk zijn. Hoe dat komt en hoe geef je je grenzen aan? Choice Counselling verzorgt hierover interactieve workshops voor groepen, dit kan, uiteraard, ook individueel. Neem hier contact op met de praktijk voor meer informatie.

Foto (links)

Margreet Keus aan het werk tijdens de workshop "grenzen aangeven in tijden van rouw" bij de Puur Vrouw Zijndag voor borstkankerpatiënten.